WEDSTRIJD NIEUWS 2011

Helaas het wielerseizoen 2011 zit er weer op, alhoewel ik ook wel toe was aan een iets rustiger periode, waar ook weer eens tijd is voor andere dingen dan alleen wielrennen en aanverwante zaken.

Ondertussen zitten de eerste ATB-tochten er ook al weer op, helaas is het schaatsen , wat ik normaal gesproken in de winter redelijk fanatiek beoefen, sinds ik eind 2010 een blesure ben opgelopen bij een wielerwedstrijd, nog steeds niet mogelijk.

Misschien dat ik nu maar mijn heil ga zoeken in het baanwielrennen als alternatief van het schaatsen, dit in combinatie met twee maal per week naar de sportschool en zo nu en dan een veldtoertocht moet ook voldoende zijn om de conditie op een redelijk peil te houden.

 

Ter afsluiting van het seizoen hebben we gisteren nog de, door de WVS georganiseerde koppeltijdrit in Stavoren gereden, hier werd ik met, Bert Bakker uit Zaandam, ook wereld kampioen in zijn klasse en tevens Nederlands kampoen tijdrijden bij de 50+, met een ruime voorsprong van meer dan 1 min op koppel twee, winnaaar. 

M.a.w. het seizoen werd in stijl afgesloten.

(Voor uitgebreidere informatie, zie "Nieuws en uitslagen".

Koppeltijdrit met Bert Bakker
Koppeltijdrit met Bert Bakker